<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6805" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "24 часа"

08 Септември 2014
0 125

Нови адреналинки, нов късмет в Би Ти Ви

Веси и Ваня – така се наричат новите адреналинки, които влизат в “Господари на ефира” от този сезон. Двете балерини бяха най-строго пазената тайна на продуцента Джуди Халваджиян. Той не позволил лицата им да бъдат заснети дори и за автореклама на предаването.
Преди 2 седмици стилистката на шоуто Кремена Халваджиян пътувала с момичетата за Пловдив, където се шият костюмите им. Забранила им да слязат от колата на бензиностанцията, за да не би да бъдат разпознати.
Брюнетката Весела Гюрова и блондинката Ваня Георгиева поемат щафетата от Жана и Алекс след тежкък тримесечен кастинг измежду 1000 момичета.
“Те са точните момичета за нашия формат”, каза Джуди Халваджиян. Той обясни, че тази година не са могли да осъществят голямо турне, на което да изберат новите танцьорки, заради недоразумения с Нова телевизия, в която досега се излъчваше шоуто.
Затова от 14 септември “Господари на ефира” тръгва по Би Ти Ви с увеличен бюджет с над 20%. В първите 15 предавания ще се излъчват 4-минутни филмчета от кастинга за адреналинки.
И Веси, и Ваня са с едни гърди напред пред конкуренцията заради опита си в танците. Русокосата Ваня се е занимавала 4 години с модерен балет в родния си Асеновград, била е мажоретка и има 6 спечелени републикански турнира по тенис на корт. Софиянката Веси танцува от малка, завършила е класически балет в Националното училище за танцово изкуство и свири на пиано. И на двете не им стигнал куражът сами да се запишат за кастинга – бащата на Ваня и братовчедка на Веси са виновниците те да се яват на оспорвания конкурс.
“Не са роднини или приятелки на някои от екипа, както се изписа”, поясни говорителката на предаването Ани Халваджиян. “Да знаете, че всички интимни връзки в екипа са строго забранени”, пошегува се Мария Игнатова, която е половинка на Димитър Рачков не само на екрана.
Освен с нови адреналинки поредният сезон на “Господарите” тръгва и с нов декор. Той изцяло наподобява визията на продукцията, която се излъчва в Италия. Двойката водещи, която открива сезона, са Мария Игнатова и Рачков, а след тях тв гафове ще показват Румен Угрински и Вальо Танев. Васил Василев – Зуека също ще се появи, но след време. От януари 2010 г. в “Господари на ефира” ще има публика и предаването ще се излъчва на живо. Промяна ще има и в началния му час – ще е в праймтайма между 20 и 22 ч.
Екипът на “Господари на ефира” започна работа и по другата си продукция, която ще се излъчва също по Би Ти Ви – “Пълна лудница”. Този път обаче ще се пародират повече продукции от медията на Мърдок като “Тази сутрин” и “Шоуто на Слави”. Пародията на турския сериал “Перла” ще се казва “Сакъз” – в превод “Дъвка”. “Пълна лудница” тръгва от 3 октомври всяка събота в 22,30 ч.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции