<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45958" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спортният ко...

Вижте жребия за осминафиналите на Шампионска лига (видео)

16 Декември 2019
0 2633

Ливърпул ще срещне Атлетико Мадрид в 1/8-финалната фаза на турнира Шампионска лига. Това отреди жребият, теглен днес в Нион. Още един английско-испански сблъсък ще украси първия етап на елиминациите. Реал Мадрид ще мери сили с тима на Манчестър Сити, предава Sportal.

 

 

ПОЛУГОЛА ЖЕНА ПРЕКЪСНА МАЧА ЛИВЪРПУЛ-ТОТНЪМ В МАДРИД (ВИДЕО)

 

 

Миналогодишният финалист Тотнъм се падна с РБ Лайпциг.  Един от големите фаворити – Барселона ще спори за място на 1/4-финалите с Наполи. Двата отбора никога досега не са играли помeжду си в най-престижната клубна надпревара. Интригуващ е двубоят между Чесли и Байерн (Мюнхен), който е повторение от финала през 2012 година, в който "сините от Лондон" триумфираха след дузпи.

 

 

""

Пари Сен Жермен, който за поредна година има амбицията да спечели трофея, ще срещне Борусия (Дортмунд). Един от фаворитите, имал може би най-голям късмет при жребия, е Ювентус. Кристиано Роналдо и  компания се паднаха с Лион, който в момента е на осмо място в във френската Лига 1. Последната двойка е между дебютанта Атланта и Валенсия. 

 

 

Източник: Sportal

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции