<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=22688" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ромчета на Же...

Докато светът се страхува от нови терористични атаки, у нас продават ножове в метрото (ВИДЕО)

15 Юли 2016
0 42178

Европа пак затяга мерките заради поредния терористичен атентат, този път в Ница, Франция. В България обаче отново реалността е по-различна. Гражданин засне и ни изпрати видео, от което разбираме, че верига лавки продава свободно ножове в метрото.  

 

Ето какво написа човекът, заснел кадрите:

 

"НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ!

 

Ако се чувствате потиснати от мерките за сигурност и не можете да изпълните пъкления си план поради липса на средства, софийският Метрополитен и специално веригата "Лафка" са се погрижили за Вашето улеснение и удобство! Там, само на метри от входа за заветната, пълна с пътници станция, Вие можете да закупите удобен нож (в 3 вида размер), с който, по примера на събратята си в Израел, да се опитате да поразите колкото се може повече пътници, преди някой въобще да Ви забележи (понеже полицаите, като правило, напълно и винаги липсват!) и да се опита да Ви противодейства поне с думи!

 

Възможно е да действате дори на групи, като за групово намаление на оръжия може да се допитате до продавачите на щанда на "Лафка", които, като правило, са винаги учтиви, мили и невинни! С две думи: ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО КЛАНЕ!"

 

Видеото е направено на НДК, откъм страната на бул. "Витоша". Апелираме към институциите да се ангажират с проверка на този сигнал и да преценят до колко е в реда на нещата да се продават ножове на място, което е пълно с хора, и то във време, в което е пълно с терористични заплахи по целия свят.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции