<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=66432" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Доц. Ангел Кунчев: Бях заплашван с гнусни есемеси с ругатни (видео)

11 Юни 2020
0 1761

Доц. Ангел Кунчев заяви, че е бил заплашван с „гнусни есемеси“, в които е имало ругатни.

Главният държавен здравен инспектор сподели това пред бТВ след въпрос дали би отишъл на диспут в БТА, на който е поканен заедно с представители на оперативния щаб от лекари, сред които и д-р Атанас Мангъров.

Доц. Мангъров и други лекари предизвикват щаба на диспут за предприетите мерки срещу Covid-19

“Засега предпочитам да не влизам в подробности, няма какво да дебатирам с тези хора, в момента да водим научни дискусии – не е моментът, ще объркаме хората. Не бягам от такава дискусия, но няма аз да им осигурявам присъствие в медиите, защото видях, че една от основните им тези е, че сме имали достъп до всички медии, а пък те – не. Не съм PR на никого”, посочи Кунчев.

Доц. Ангел Кунчев: Бях заплашван с гнусни есемеси с ругатни (видео)

Дебат на тема „Коронавирус“ с участието на Националния оперативен щаб поискаха някои от основните критици на структурата чрез отворено писмо, изпратено и до медиите. Сред тях са доц. Атанас Мангъров, д-р Георги Тодоров, д-р Стоян Алексов, д-р Владимир Николов и бившият евродепутат д-р Антония Първанова, които през последните месеци категорично се противопоставят на мерките, вземани от държавата срещу коронавируса.

Сега те искат да докажат правотата си на диспут в БТА на 17 юни.

Преди време началникът на Оперативния щаб генерал Мутафчийски разкри, че е бил заплашван заради работата си. Можете да си припомните случая тук:

Ген. Мутафчийски: Получавам смъртни заплахи заради работата си

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции