<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=19064" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поливат дърв...

Държавни чиновници глобяват заради свой пропуск

25 Септември 2015
0 7271

Жена, която има питейно заведение във Врачанско, се обърна към Господарите за помощ. Инспектори от Регионалната здравна инспекция – Враца й дошли на проверка за пушене, при което й поискали здравната книжка. Пушенето в обекта така и не било налице, там нарушение нямало, но й написали акт, защото книжката не била вписана в регистъра на РЗИ. На първата страница на документа липсвал най-важният печат на здравните власти. 

 

Куриозното е, че въпросната здравна книжка два пъти е била давана за заверка на изследвания при чиновниците от РЗИ, които така и не са погледнали какво и как заверяват. Те не само удряли печати в здравна книжка, която не е вписана в регистъра им, но заради недоглеждането си така и не уведомили жената, че това е нейно задължение и в действителност документът трябва да има печат на първа страница, което удостоверява регистрацията във въпросния здравен регистър.

 

Нашият репортер Дани Йорданов веднага потърси началника на РЗИ – Враца д-р Анета Ставрова, която обеща, че актът ще падне и спази своето обещание. 

 

Още от нашия репортер Дани Йорданов:

 

Убийство на куче и самопризнания пред Господарите

 

Сблъсък с огнена кметска дъщеря

 

Призрачна тъмнина

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции