<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6885" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Зрителска подкрепа

08 Септември 2014
0 99

Здравейте, милички!

Най-напред искам да ви поздравя за проявената смелост и твърдост да застанете на страната на истината! Всички ние имаме огромна нужда от това – напоследък известните лица (било то политици, журналисти, продуценти, всякакъв род артисти) робуват основно на имиджа си и позабравиха какво всъщност е истината. Позабравиха, че публиката не е просто някакво число, а хора с интелект и разум (е, къде повече, къде по-малко).
Подозренията ми за телевизията бТВ бяха провокирани преди 2-3 години, когато на 3ти март, в най-гледаното време (което наричате прайм-тайм) от 20 часа, излъчиха ТУРСКИ сериал! Това бе не само обида, но и подигравка с българската история и българския народ – сякаш сме ходещи банкноти, без мозъци… След това обърнах внимание на безкрайните ужасяващи новини в централната емисия – сякаш светът утре ще свърши (отново рейтинг!). Последваха още въпроси. Всички вкъщи спряхме да гледаме бТВ. Дори спряхме да гледаме "Господарите" (беше много късно) Е, до старта на "България търси талант", чийто успех  се дължи на прекрасния му екип – много позитивизъм, много усмивки – как да не го гледа човек.
Но на въпроса…
Много съм обезпокоена. Вие не се поддадохте на цензура, но другите? Какви новини гледат хората – само удобни? Другите предавания? Това означава ли, че предаванията, които са над 5-10 години на ефир, са поддали на цензурата и редовно редактирани? бТВ има голяма аудитория (все още) – това си е промиване на мозъци!  Да ви кажа, много разчитам на вас, като голяма компания и истински хора в нея, да поведете недоволството и на другите, по-мънички от вас. Отговорността ви е по-голяма, отколкото предполагате – тази битка е ужасяваща! Надявам се всички продуценти да ви подкрепят. Аз го направих в групата на ФБ,  но ако се наложи, ще го направя и по друг начин.
Благодаря на целия екип, че сте такива каквито сте, защото сте точно такива, каквито трябва да бъдете! Обичам ви и ви подкрепям с цялото си сърце!
Ще се радвам, ако мога да помогна с нещо!

А.Б.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни