<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ЗУЕКА И РАЧКОВ СА НОВИТЕ ГОСПОДАРИ В ЕФИРА НА НОВА ТВ

08 Септември 2014
0 200

10-ят сезон на предаването стартира точно на 10 септември

Най-обичаната и забавна двойка водещи Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков ще открие голямото и дългоочаквано завръщане на „Господари на ефира” по Нова ТВ. От 10 септември, всяка делнична вечер от 22.00 часа, двамата ще застават рамо до рамо и ще забавляват зрителите с най-смешните ефирни гафове.

 

Освен с добре познатия тандем десетият сезон на хитовото предаване ще се завърне с нов декор и нови Адреналинки. Щастливките, които ще правят компания на двамата водещи и които ще танцуват с тях в студиото, все още са неизвестни. До финалната права достигнаха осем чаровни момичета. В момента те активно репетират с хореографите на „Господари на ефира”, а кои от тях ще получат уникалния шанс да блеснат в любимото шоу на България, зрителите ще разберат буквално преди самия старт. За избора на продуцента Джуди Халваджиян влияние ще окаже и усъвършенстването на претендентките в танците след седмиците подготовка.

 

За радост на многобройните си фенове от септември в „Господари на ефира” се завръща и легендарният Бай Брадър. Той ще е по-безмилостен отвсякога, а кои са „съкварчиранчити”, които той си е избрал, ще стане ясно съвсем скоро.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции