<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59246" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Има риск мачът Джошуа – Пулев да пропадне изцяло

24 Март 2020
0 408

Промоутърът Еди Хърн за първи път заговори за вариант мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев изобщо да не се състои, пише Dir.bg.

Импресариото на британския боксов шампион в тежката категория нарисува картина на бъдещето на спорта, в която доста събития ще бъдат анулирани в следващите месеци. Той предупреди още, че доста агенции, промоутъри и боксьори ще останат извън бизнеса.

Официално: Кубрат Пулев ще се бие срещу Антъни Джошуа

“Засега планът е Антъни да се бие с Пулев”, обясни Хърн в голямо интервю в предаването за спорт на BBC Radio 5. “Но ако този мач пропадне при обстоятелствата, в които се намираме, може да се пристъпи директно към бой с Тайсън Фюри в края на годината”.

Той добави, че едва ли Джошуа ще има проблем с това да се бие след година без мач, както би било, ако пропадне срещата с Пулев.

Припомняме, че е планирано сблъсъкът между българина и англичанина да се състои на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм.

Източник: Dir.bg

Снимка: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции