<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=59232" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Попитахте до...

Жена неволно пренесе видеочата с колегите си в тоалетната (видео)

23 Март 2020
0 3461

Работата от вкъщи крие всякакви предизвикателства. Откакто пандемията от коронавирус прати по домовете неизброимо число офисни работници, на много от тях им се налага да се сблъскват с доста странни ситуации.

За подобна случка разказва TheIndependent. 11 колеги от един офис правят общ видеочат, за да обсъдят важна темата като професионалната етика. Но колкото и да е важен разговорът, някои човешки нужди са по-важни.

Шефът като Биг Брадър, когато работиш от вкъщи

Изведнъж една младите дами става и се запътва към тоалетната. Дотук нищо странно. Тя обаче решава да вземе лаптопа със себе си, за да не изпуска разговора. Проблемът е, че насочва камерата му право към тоалетната чиния. И всички гледат, независимо дали искат или не.

Част от участниците първоначално не разбират какво точно се случва. Други обаче веднага схващат и започват да се смеят. На говорещата в този момент й трябват няколко секунди, за да разбере. А един от мъжете побърза да заяви: “Нищо не видях”.

Източник: TheIndependent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции