<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=18259" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Незаконен ст...

Касиков разкрива фалшив зов за помощ

24 Юни 2015
0 22388

Българка в Холандия ни сигнализира, че друга нашенка от Варна събира пари за тежко болната си дъщеря. 15-годишната й дъщеря наистина е била приета в болница след усложнения от грип. След 10-тина дни обаче е изписана оздравяла, но майка й не спира да апелира във Фейсбук, че нейната Милица е с хидронефроза на бъбреците и спешно трябват по 330 лв. месечно за лекарства.

 

Потърсихме разяснение от болница “Света Марина” и специално от доктора, лекувал момичето.

 

“Това момиче е клинично здраво и не се налага нито събиране на средства, нито някакви допълнителни процедури”, твърди пред камерата на Господари на ефира доц. д-р Димитричка Близнакова. “Много родители спекулират със заболяванията на децата си. Може би този случай е точно такъв. Категорична съм като детски нефролог от дълги години, че тук не се налагат никакви допълнителни мерки, тук не става въпрос за хронично бъбречно заболяване, не става въпрос за едно продължително лечение”, разяснява пред Господарите доц. д-р Близнакова.

 

Борис Касиков се срещна и с майката на момичето Десислава Андонова.   

 

Касиков по следите на фалшив зов за помощ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции