<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=30799" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер в ...

Мотобанда нападна жена и дете посред бял ден в Лондон

26 Юни 2018
0 4056

Жена и тригодишното ѝ дете бяха нападнати от улична банда на мотори в Лондон. Инцидентът набра огромна популярност благодарение на актрисата и жури на „Великобритания търси талант” Аманда Холдън, която го публикува в профила си в Туитър.  Оказва, че Холдън живее в Ричмънд – югозападен Лондон. Тя призова за повече информация от последователите ѝ в социалните мрежи.

 

 

""

 

 

На кадрите се вижда как два мотопеда с четирима души паркират в малка уличка с излаз към булевард. Двама от тях слизат,а другите остават на моторите, за да могат по-бързо да отпрашат, ако се наложи. В Ричмънд имотите се продават за над 3 милиона паунда, а това е една от най-баровските улици там. Мъжете са облечени в черно и не свалят каските от главите си.

В един момент по улицата се разхожда жена с дъщеричката си. Двамата мъже мигновено се приближават до нея. Те искат бижутата ѝ и се опитват да хванат детето. Жената обаче реагира много бързо и изтичва от другата страна на улицата. 

Полицията съобщи, че мотористите са заплашили жената, че са въоръжени, но до изстрели не се стига.

 

 

""

 

 

Изплашената майка спира камион на пътя и обяснява на работниците случката. Те взимат железа и тръгват по следите на апашите, но тях вече ги няма. Маскираните са отпрашили от малката уличка с моторите.

 

Хората в района смятат, че крадците са местни и познават добре улиците, което би затруднило преследаването.

 

 

""

 

 

Полицейски данни показват, че престъпленията, извършени с помощта на мотопеди, скутери и мотоциклети, са скочили с 50% през годината до май до 22 025 или 430 на седмица. Някои крадци твърдят, че печелят по 2 000 паунда на ден.

 

Мото-бандите са се насочили към богатите части на града, като жителите в някои райони се отказват да носят бижута и часовници от страх.

 

Данните показват още, че само една улица в Северен Лондон е имала 111 престъпления с мотопед.

 

""

 

 

Източник: dailymail.co.uk

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции