<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=28203" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Господарите ...

Мъже организират незаконни кучешки боеве (видео 18+)

03 Януари 2018
0 14914

Скъпи приятели, в социалните мрежи се появиха ужасяващи клипчета с кучешки боеве. Ако се съди по информацията във Facebook, боевете са организирани от лице, което се представя като Радослав Павлинов от гр. Добрич. Те са придружени от залагания, а животинките са както улични, така и специално отглеждани за тази цел.

 

 

ПОРЕДНА ЧОВЕШКА ЖЕСТОКОСТ – СВИРЕП БОЙ С КУЧЕТА

 

Ние от "Господари на ефира" отново питаме къде е обещаната ни Зоополиция.

 

Вижте целия текст на поста, без наша редакция:

 

"МОЛЯ ЗА СПОДЕЛЯНИЯ!!!

Продължаваме да получаваме клипчета с организирани кучешки боеве от Радослав Павлинов,от Добрич.

По информация системно се организират боеве и по негови думи това е бизнес. Хващат се улични кучета и се избиват зъбите им и върху тях се обучават техните кучета,след това се оставят да умрат в страшни мъки ще качим още няколко клипчета които получихме с молба да разпространим и да се опитаме да помогнем.

 

Подавайте Вашите сигнали и споделяйте!!! До районна прокуратура гр.Добрич.

Тел:058600348

rp_dobrich@prb.bg

 

Този "герой" Радослав (Рафа) организира кучешки боеве със залагания. Отглежда питбули с тази цел! Ще го оставите ли да продължи??? Зоополиция!? Какво ще предприемем?

 

Това е престъпление по наказателния кодекс на РБ.по член 325 ал 1 т 2

 

Кучешки бой в Добрич, извършен от Радослав Павлинов, който работи в автомивката до ЛИДЛ в Добрич и вече си е изтрил фейсбук профилът.

 

След господина от Казанлък,сега е ред на този комплексар.

Ако някой знае повече информация за него или другите участници в клипа и организирани боеве нека ни пише на лично съобщение.

Благодарим!!!"

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции