<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=71986" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Германски ну...

Мъж направи номер на приятелката си, като подмени банския ѝ с “разтварящ се” във водата (видео и снимка)

24 Август 2020
0 37536

Популярен любител на номерата скрои “шега” на половинката си като подмени банския ѝ костюм с “разтварящ се” и я остави гола-голеничка в морето пред погледите на смаяни курортисти.

Юлиъс Дайн е известен шегаджия в Instagram, където видеата му се радват на завидна популярност. Поредното такова е на гърба на приятелката му Естел, докато двамата се наслаждават на почивката си край морето, пише LadBible.

Мъж направи номер на приятелката си, като подмени банския ѝ с &#8220;разтварящ се&#8221; във водата (видео и снимка)

Зареден на пусия с включена камера на телефона си, той със задоволство и нетърпение подканва нищо неподозиращата Естел да влезе във водата, където само след няколко секунди чудото с изчезването на бикините трябва да стане факт.

Както си плува и се радва на прохладата на водата, бедната Естел внезапно започва да се оглежда наоколо с нарастваща тревога и дори паника.

Мъж направи номер на приятелката си, като подмени банския ѝ с &#8220;разтварящ се&#8221; във водата (видео и снимка)

Присмехулникът Юлиъс се прави на “ни лук ял, ни лук мирисал” от плажа и влязъл в ролята на “ревнивия съпруг” дори критикува Естел, че е допуснала да си изгуби банския.

Видеото веднага получи 16 000 коментара и 33 000 реакции, а мнозина потребители окайваха Естел, която оказа се не за първи път е потърпевша в шегаджийските видеа на приятеля си.

Имаше и такива, които прозряха номер и дори манипулация в изпълнението като настояваха, че под хавлията накрая се виждал жълтият ѝ бански.

Пък и в крайна сметка, какви са тези бикини, дето се разтварят във вода?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции