<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=42427" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъже успяха д...

Мъж създаде скутери "Фолкспод" с части от "Фолксваген Бийтъл" (видео и снимки)

15 Ноември 2019
0 11181

Не е нужно да сте много запалени на темата „автомобили“, за да можете лесно да разпознаете емблематичния Volkswagen Beetle, пише deMilked.

 

 

Първият такъв модел е произведен през 1938, а последният бива пуснат през 2003 година. Това са общо 65 години на производство, през които са направени над 21 милиона от малките коли.

 

 

РУСЕНКА СЪЗДАДЕ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР (ВИДЕО)

 

 

Вдъхновен от неостаряващия и вечно атрактивен модел автомобил, Брент Уолтър използва калниците от стар Beetle, за да създаде два малки очарователни мотоциклета, които той да нарече „Volkspods“.

 

 

""

 

 

В предишно свое интервю Брент споделя, че много искал да представи скутерите на шоурум на Volkswagen, а въпросните калници останали от неговия автомобил.

 

 

""

 

 

Много хора не спирали да следят развитието на проекта, тъй като мъжът споделял заниманието си в своя Инстаграм профил.

 

 

ХУДОЖНИК СЪЗДАДЕ УНИКАЛНИ КАСКИ ЗА МОТОЦИКЛЕТ, КОИТО ПРИЛИЧАТ НА ИЗБРЪСНАТИ ГЛАВИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Сръчният техник строи двата малки мотора от месец март тази година. „Оригиналният, този в зелен цвят, е със 79-кубиков мотор и по-скоро прави впечатление с външен вид, отколкото е практичен всъщност. Вторият, който е син разполага с мотор от 212 кубика и е подходящ за каране наоколо“, разказва той.

 

 

""

 

 

Източник: deMilked

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции