<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=27571" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагъл шофьор ...

На столичния бул. "Дондуков" направиха ремонт на ремонта, резултатът е потресаващ (видео)

13 Ноември 2017
0 18211

Ремонтът на столичния булевард "Дондуков" продължава да буди гнева на гражданите. След като новопоставените павета се разместиха за няколко дни, се наложи новото им полагане и съответно да се направи ремонт на ремонта. И това обаче не помогна. 

 

 

От фейсбук групата "Спаси София" алармират, че ремонтът продължава да е под всякаква критика. Ето какво написаха саркастично те:

"Искаме да се присъединим към кмета Йорданка Фандъкова и да си посипем пепел на главата. Днес се убедихме, че фирмата-изпълнител Трейс наистина заслужава похвалата както на кмета, така и на всички софиянци, плащащи сметката от 7.5 милиона лева за малко закъсняващия със сроковете и леко променен от първоначално предвижданото ремонт на бул. Дондуков.

Прилагаме първи кадри от новоасфалтираното кръстовище на Дондуков с Раковска. Вярно: бе пробвано с павета, но за зла участ не им бе писано и сега – асфалт. Тези снимки ни убедиха, че не бяхме прави да наричаме този ремонт провал, че прибързано призовавахме за разваляне на договора и че не трябваше да твърдим, че пълната подмяна на дискутираното на обществените обсъждания и на практика построеното е подигравка със софиянци. Простете ни, г-жо кмет! И Вие – г-н зам.-кмет Крусев (Транспорт за София)!"

 

Под поста с мнения се включиха недоволни граждани:

 

Ina Hristova пише "Да, чудно е! Колко милиона струваше това? Навсякъде другаде ще стане огромен скандал, заради подобно нагло и явно крадене, тук сигурно, заради това че гражданско общество и най-вече гражданско недоволство липсва, ще е така, вечно!"

 

""

 

Ilia Stoykov: "нямам думи.. и това на Бул. Дондуков в центъра на София.. изглежда ми на селски площад на някое село…. срам! позор! Мръсни гадни селяни… разберете, че това не е СЕЛОТО от което идвавате и където сте свикнали да живете в кал и тиня и да покаете във външни тоалетни! Това е СОФИЯ!!!!! Унищожихте я!"

 

Petko Minchev: "Страхотна изработка – образец, която би послужила за аргумент да се повиши цената на билета до 2 лева за трамваите, минаващи през този участък."

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции