<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=62303" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хиляди проте...

Посред нощ щабът бае на населението против уплах (видео)

21 Април 2020
0 11863

Направо на въпроса – среднощен брифинг, с който ни убеждават, че всичко е наред, звучи като нищо да не е наред. Кофти подход.

И без това панираният до краен предел български народ, едва ли има нужда от още един повод да се страхува. Коронавирусът, 5G-то и китайските лаборатории, бълващи биологични оръжия, са завладели достатъчно мощно въображението на потомците на Аспарух.

За да не говорим на едро, да вземем за пример съвсем конкретен човек, който тотално не е събирателен образ, обществено огледало или някаква такава глупост. Става дума за Ганьо Сандоканов от Банишора.

Ако той си запечата прозорците за да не влезе радиацията, понеже е чел във фейсбук, че и тая пораза ще го морѝ, но по някаква необяснима причина правителството крие, защото иска да затрие Ганьо като данъкоплатец и избирател, то тогава чисто логически лирическият герой няма полза да се страхува от смъртта, защото мозъчната такава отдавна е настъпила. Ходещ зеленчук няма от какво да се страхува… освен 3 метровите мутирали зайци създадени в китайска лаборатория.

Това обаче е история за друг път.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции