<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=21734" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: На-Рояци.Ком: ...

Раднево протестира в ромската махала след побоя на пътя (ВИДЕО)

04 Май 2016
0 17888

Стотици жители на Раднево излязоха на протест срещу произвола и агресият на пътя, съобщи БНТ. Те отидоха до ромската махала, възмутени и недоволни от това, че роми пребиха българи след пътен инцидент. 

 

Всичко започва с отнето предимство на пътя. От там се стигнало и до ръкопашен бой, който вкара трима от участниците в конфликта в болница, информира Дарик. Окръжна прокуратура – Стара Загора започна разследване по случая за опит за убийство на двама души и нанесена средна телесна повреда при възникнало спречкване.

 

По първоначална информация ромите нападнали тримата мъже с ножове и бухалки. Догонили ги по-късно, след инцидента и започнали да ги удрят пред фитнес сграда в града. Четиримата нападатели са задържани.

 

"Крайно време е тези хора да разберат, че има правила и не могат да безчинстват, единият от младежите е известен в целия град с агресивността си", разказа кметът на Раднево Теньо Тенев пред БНР.  

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции