<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=21696" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фейсбойко бо...

Куче беше оставено да умре от жажда и глад (СНИМКИ)

30 Април 2016
0 17152

Добри хора реагираха на сигнал за куче в безпомощно състояние, но за съжаление не успяха да го спасят. Това е пореден пример за нехуманно отношение към животните, срещу който ние от Господари на ефира заставаме! 

 

В случая кучето не е получавало дни наред вода и храна, което го е довело до мъчителна смърт. Ето и свидетелски разказ:

 

“То е дарявало любов години наред, но неговият стопанин му се е отблагодарил по този жесток начин. Това скелетче заварих снощи, когато отидох да проверя сигнала. Лежеше безжизнено на мократа трева, със свито и студено на кълбо телце. Почти нямаше дишане и сякаш усещах последните туптения на кучешкото сърчице. Тя умираше, без болка и без стон… Какъв грях и какво падение. Но усетила… моята любов и сълзите ми, както и стоящото до нея малко кученце (нейното детенце), Жана направи опит да стане. Реших, че нищо не е загубено и заведох кученцето на лекар.”

 

На следващия ден Жана не е издържала и е починала. В тежко състояние е и малко кученце, кръстено Яна, за което се вярва, че е именно кученце на Жана. 

 

За пореден път желаем от органите на реда да се задействат и да накажат безотговорния мъж, причинил тази безгранична жестокост на животинките. Повече не може така! За подобни стопани, които дори не могат да се нарекат и стопани, не трябва да има милост пред закона. Да гледаш куче е отговорност, която не е за всеки!

 

Куче беше оставено да умре от жажда и глад (СНИМКИ)

 

 

ВИЖТЕ ДОБРИЯ ПРИМЕР

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции