<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24296" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Разкопават улица в София броени дни след пускането й

06 Декември 2016
0 8428

Ул. "Обиколна" в столичния квартал Дружба 2 бе отворена едва преди седмица, но вече я разкопават, сигнализират граждани от "Спаси София". 

 

 

"Обиколна" бе пусната след 30 години строителство и нарушенията по нея започнаха от първия ден. Тогава коли масово паркираха по велоалеята на улицата. Тамън нещата влязоха в релси след вдигналия се шум в общественото пространство, сега дойде време за ново 20.

 

Очевидно от Топлофикация са решили, че наскро отворената улица не може да стои толкова дълго неразкопана.

 

КОЛИ ПАРКИРАТ НЕПРАВИЛНО НА НОВА ВЕЛОАЛЕЯ В СОФИЯ

Ако има дефект, той трябва да се отстрани. Ако има пропуск, той трябва да се поправи, но започваме да се чудим, защо Столичната община продължава да не смята за необходимо да съгласува ремонтите си с комуналните дружества, още повече, че Тополофикация София е и нейна собственост, пишат възмутени граждани.
"Както обикновено, съмняваме се някой да поеме отговорност за това безобразие. Всички ремонти с наши пари в София показват само и единствено, че се усвоява, а не се мисли. Докога ще си играем на ремонт на ремонта? И докога ще се чудим да се смеем ли, или да се отчайваме?", пита от Спаси София. 
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции