<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Господари...

Социалните мрежи се взривиха от разнопосочни коментари по случая Светослав Стойков

16 Декември 2016
0 16610

От вчера вечерта е активна подписката на "Господари на ефира" за разграничаване от гнусната постъпка на Светослав Стойков, мъжът, който ритна жена по стълбите на берлинското метро. 

 

Ние смятаме, че този ром в никакъв случай не може да бъде лице на страната ни и не бива да лепи марката на срама върху челото на достойна България- България на Левски, България на Ботев. 

 

Подписката ни има за цел ние, българите, да се разграничим от недостойните действия на този човек и по никакъв начин името на нашата родина да не се свързва с подобни ужасни неща.

 

АРЕСТУВАХА БЪЛГАРИН ЗА БЛЪСНАТОТО МОМИЧЕ В БЕРЛИНСКОТО МЕТРО (ВИДЕО)

 

На страницата ни във фейсбук, подписката бе коментиана от десетки българи. Някои от тях ни подкрепят, други не одобряват начинанието ни, а трети прсто изказват възмущението си от постъпката на Светослав.

 

Вижте някои от коментарите в подкрепа на подписката на Господарите и такива, които осъждат постъпката на рома:

 

Мая Габровска: Къде мога да се подпиша с двете ръце,за да не ни свързват по никакъв начин с такива изроди?Българите не са цигани!И циганите не са българи!На тези неграмотни паразити със закон трябва да им се отнеме правото да споменават дори България!

 

Milena Spasova: Подписваме се и единствения смисъл в това е да се почувстваме по-малко зле откакто знаем, че извършителя е така наречения "българин" Тази подписка си е за нас българите, а срама пред Европа и поредното огромно петно под името Българин си остава.

 

Raika Stefanova: Подписах се и се извинявам пак!

 

Иван Георгиев: Срам за всички нас е, че ги търпим и не сме ги изгонили от България! Срам за всички нас е, че ги превърнахме в български граждани и ги направихме равни, а вече и по- равни от нас! От цялата тази толерастия ще изгубим България… Срам и позор!!!

 

Ivan Dimitrov: Точно заради такива първобитни индивиди не ни уважават никъде. Тоя е българин само по лична карта, всички знаем от какъв етнос е. Никога няма да бъде част от обществото и равен с другите, защото е необразован, крадлив, мързелив и чака само помощи. Да си понесе най-суровите последствия!!!!

 

Сред коментарите имаше и такива, които не одобряват подписката и смята,че няма за каво да се извиняваме:

 

Velina Chakarova: Срам и позор е за вас, че наричате един инсект, мангал, миризлив циганин – Българин. Отказвам да ви подпиша извинителата петиция, защото аз не съм една от тях. Гейска европа ви проми мозъците и вие съвсем откровенно втъпявате, че нормалният, работлив български гражданин е еквивалентен на мизерниците от гетата. Знам си правописа (европа, не заслужава главна буква), вие не заслушавате да ви гледам.

 

Presiyan Krastev: Може би трябва да се извиня и за изнасилените бабички, пребитите старци, ограбените момичета, изсечените гори, изтърашените посеви, откраднатите вещи и пари, измамите, опустошените села, наглостта, мръсотията, беззаконието, липсата на елементарна човешка култура и нечовешко поведение от страна на циганите? 

Не, няма да се извинявам на никого. Нито съм отговорен, нито съм съгласен с политиките, довели до тук.

Отказвам да наричам черното – бяло и циганите – българи. Както и да се срамувам или извинявам за техните изтъпления. Тези, които отговарят за спазването на законите в България трябва да се срамуват и извиняват!  Първо те са за съд и наказание. Защото внушават безнаказаност на всяко ниво, у всяко човекоподобно – от циганина, който рита в гръб момиче, до политика, който рита целия народ.

Ако за нещо трябва да ни е срам, е, че разумните хора търпим толкова дълго безумците да "елитарстват".

 

Flo Fo: Не мисля, че има нужда от каквато и да е подписка. Престъпници има в целия свят, но никой не ги отъждествява с цялото им, западно в случая, общество нали?

 

Галя Симова: Абе вие акъл имате ли! Защо ще се извинявате? Хулиганска постъпка на накакъв кретен, за която имате ли вина, че да се извинявате! Някой германец да се е извинил за престъпление, извършено от негов сънародник някъде по света? Или англичанин, или французин… Закони трябват! Наказания! Рецидивист, който е трябвало да кисне в панделата.

 

Aleksandra Kakova: Аз не мога да разбера защо трябва да се свързват действията на който и да било човек с цялата нация.. Този е ритнал жена и ще се разграничаваме.. Всеки ден стават убийства, изнасилвания и какви ли не други гадости, много по – сериозни от това. 

Не мога да повярвам, че реагирате по този начин точно на това. Скоро гледах репортаж за българка,чийто мъж белгиец отвлича собственото си дете. Нима това е по – достойно деяние..? А когато в Кьолн жени биваха изнасилвани от по 40 имигранта и взпросните германци не направиха нищо , за да защитят сънародничките си? Това човешко ли е? Aз не мога да повярвам как може да се тръби толкова много за подобна случка и да се свързва цяла нация с един единствен човек, който носи сам отговорност за постъпките си…Никой интелигентен и здраво мислещ човек не би го направил. Хора всякакви!

В България всекидневно стават убийства, колят се хора, умират деца.. Не ви ли е срам да се притеснявате какво ще кажат германците за нас.. Не съм го очаквала от Господари на ефира…наистина.. Много жалко наистина.. Жалка държава, жалки хора..

 

Накрая припомняме, че всеки, който иска да подкрепи инициативата ни, защото смята за редно да се разграничи от Светослав, може да го направи на stiga.bg.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции