<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=21661" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лили, Ради и Д...

Странен талант със странни песни, репортерка пие урина и Тити Папазов като зумба пингвин

27 Април 2016
0 14827

На трето място е Кристина – храбрата репортерка от "Здравето отблизо", която се подложи на уринотерапията в ефира на БНТ. Всичко е автентично, реалистично и натуралистично. Вижте през какво преминава един репортер, за да се задържи на работа в БНТ.

 

На второто място е внезапното появяване на звездния стажант Тити Папазов в "На кафе" по Нова. Той е с бонбонено екипче и ако се появи с него на баскетболното игрище, със сигурност ще отбележи тройка. Шведска имаме предвид. Тити не е дошъл при Гала на кафе, а да си търси жертви за зумбата и да изиграе набързо един танц на пингвина.

 

На първото място е най-новото появяване на Росица Адамска в "България търси талант", която блесна още в първия сезон на шоуто. Въпреки че и този сезон звездата й ни най-малко не беше избледняла, този път май изтанцува последния си валс. За съжаление на журито, Росица разгърна таланта си зад кулисите и изпя най-злободневното си парче.  

 

Вижте още:

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: КОКОШИ МАНИКЮР, СТРАШНА ПЪТЕКА И УНИКАЛЕН ТАЛАНТ 

 

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ: МОМИЧЕТА СИ БИЯТ ШАМАРИ 

 

ИЗНЕНАДВАЩ ТАНЦ С ЕРОТИЧЕН ЕЛЕМЕНТ В ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции