<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=25201" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пуснаха кадр...

Туин Пийкс се завръща през май

20 Февруари 2017
0 2132

Един от най-вълнуващите сериали в историята – „Туин Пийкс“ се завръща, при това скоро. Първата серия от продължението на мистичната история ще бъде излъчена на 21 май. Тя ще е с продължителност от цели 2 часа.

 

Феновете на режисьора Дейвид Линч са повече от нетърпеливи, а за филма не се знае почти нищо. „Дейвид Линч е един от най-великите майстори на филми за всички времена. Този „Туин Пийкс“, който ще видите, е чиста хероинова версия на Дейвид Линч“, заяви изпълнителният директор на компанията издател Showtime Дейвид Невинс.

 

В новия сезон освен старите герои – Шерил Лий, Шерилин Фен, Кайл Маклоклан, Дейвид Духовни, Медхен Ейми, ще участват и Тим Рот, Моника Белучи, Том Сайзмор, Ашли Джъд, Наоми Уотс, Дженифър Джейсън Лий, Лора Дърн, Джеймс Белуши и Ричард Чембърлейн.

 

Естествено саундтракът ще бъде оригиналната музика на Анджело Бадаламенти.

 

На едно от последните видеа, посветени на "Завръщането", се вижда доста поостарелият агент Купър, а текстът гласи "Случва се отново", пише offnews.bg. Сериите на продължението на култовия сериал са общо 17.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции