<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Възрастни мъ...

Увиха бизнесмен целия във фолио, за да го депортират от Турция в Камерун (видео)

25 Февруари 2020
0 187

Бизнесмен беше увит от главата до петите в прозрачно фолио и качен на самолет, за да бъде депортиран обратно от Турция в Камерун. Той бил обвинен, че е използвал фалшива виза, пише Daily Mail

 

 

Шокиращите кадри, споделени в Twitter, показват 47-годишният Еманюел Чеджу, който крещи и се бори с униформените, докато цялото му тяло е увито във фолиото.  На кадрите се чува как Чеджу казва на френски: „Опитват се да ме убият“.

 

 

Увиха бизнесмен целия във фолио, за да го депортират от Турция в Камерун (видео)  Увиха бизнесмен целия във фолио, за да го депортират от Турция в Камерун (видео)

 

 

Мъжът е търговец на обувки от Дуала, Камерун, и бил задържан в Истанбул на път за Дубай през януари. Той решил да напусне летището по време на осемчасовия престой между полетите.  От паспортния контрол обаче казали, че транзитната му виза е фалшифицирана и го арестували. 

 

 

 

Увиха бизнесмен целия във фолио, за да го депортират от Турция в Камерун (видео)

 

 

Г-н Чеджу отрича да е имал фалшиви документи. Той заяви, че бил държан в ареста няколко дни преди да бъде качен на полета обратно за Камерун. Когато той отказал да се качи на самолета и поискал да продължи пътуването си до Дубай, турските полицаи го хванали и увили във фолио. 

 

 

Увиха бизнесмен целия във фолио, за да го депортират от Турция в Камерун (видео)

 

„Взеха ролките с фолио, използвано за опаковане на куфарите. Поставиха ме в специално помещение. Имаше дузина офицери, които ме държаха да не мърдам. Първо сложиха свински опашки на краката и китките ми, после истински метални белезници. След това напълниха устата ми с някаква кърпа и я залепиха с тиксо. Накрая взеха две големи ролки с фолио и ме опаковаха от главата до петите, така че да не мога да се движа”, разказва потърпевщият. Той започнал да се задушава. 

 

 

Мъжът разказа още, че с помощта на инвалидна количка го закарали до самолета и го качили вътре като някакъв багаж или куфар.  Шокираните пътници на борда веднага протестирали пред самолетния екипаж и издействали мъжът да бъде освободен от фолиото. Освен физическата и психологична травма, бизнесменът от Камерун твърди, че турските власти му взели и 2400 евро в брой. 

 

 

Кадри от инцидента, заснети на борда на самолета, бяха споделени в социалните мрежи и вече са гледани над 60 000 пъти, предизвиквайки хиляди гневни коментари. 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции