<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестиращи...

Гръцките власти разбиха голяма мрежа за контрабанда на алкохол от България (видео)

22 Февруари 2020
0 112

Гръцката полиция разкри мрежа за нелегален внос и разпространение на фалшив алкохол. Сред арестуваните има и българи, съобщава БНР. Полицията в Атина е задържала общо 15 лица.

 

 

НА ОСМО МЯСТО СМЕ В СВЕТА ПО КОНСУМАЦИЯ НА АЛКОХОЛ, ЗАДМИНАХМЕ И РУСНАЦИТЕ

 

 

Съдържанието на откритите 20 тона фалшив алкохол се изследва в специализирана лаборатория. Продължават да се претърсват места, за които властите имат информация,че са използвани за съхранение и разпространение на този алкохол по заведенията. Спецакцията е насочена към Атина и град Патра, но се предполага,че организираната престъпна група е действала и в други райони на Гърция.

 

 

 

Гръцките власти разбиха голяма мрежа за контрабанда на алкохол от България (видео)

 

 

Членовете на групата внасяли поне веднъж седмично алкохол или алкохолни напитки, произведени в България, които транспортирали до две незаконни дестилерии и четири склада в централната част на Атина. Вижте помещенията за съхранение на нелегалния алкохол, разкити от гръцките власти във видеото горе. 

 

 

АЛКОХОЛ ПОТЕЧЕ ОТ КРАНОВЕТЕ НА ЖИЛИЩЕН БЛОК В ИНДИЯ (СНИМКИ)

 

 

Има сведения и за още лица, участвали в схемата. В полицията са подали оплакване няколко лица за случаи на натравяне и тежки последствия след употреба на малко количество алкохол в заведения в Атина. Задържаните са предадени на прокуратурата.

 

 

Източник: БНР

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции