<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58269" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Актрисата Олга Куриленко разкри, че е заразена с коронавирус (снимки)

16 Март 2020
0 6045

Олга Куриленко, която участваше в „Спектър на утехата“ от поредицата за Джеймс Бонд, е с положителна проба за коронавирус, разкри самата тя снощи.

40-годишната актриса, която изигра ролята на Камил Монтес във филма през 2008 г. каза, че е била диагностицирана, след като се чувствала „зле почти цяла седмица“, като симптомите ѝ били температура и умора.

Актрисата Олга Куриленко разкри, че е заразена с коронавирус (снимки)

Сега тя ще трябва да прекара дни в изолация, като снощи публикува снимка на затворения си прозорец в Instagram и разкри, че е „заключена у дома“.

ТОМ ХАНКС И ЖЕНА МУ СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС

„Треската и умората са основните ми симптоми. Погрижете се за себе си и вземете това насериозно”, написа още тя.

Актрисата, която е родена в Украйна през съветските години, но в момента е френска гражданка, написа изявлението си в Instagram както на английски, така и на руски.

Руски публикации сочат, че тя живее в Лондон от години, но тя не разкри къде точно е под карантина.

ТОМ ХАНКС СПОДЕЛИ НОВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАРАЗЯВАНЕТО СИ С КОРОНАВИРУС (СНИМКА)

Казаха ми да приемам парацетамол, за да сваля температурата. Няма какво повече да направя. Разбира се, все още приемам витамини и ям чесън, за да подсиля имуннатата система, като също така пия вода с лимони. Това е всичко”, каза тя.

Диагнозата на Куриленко идва само дни, след като Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън станаха първите големи холивудски знаменитости, заразени с вируса. Двойката бе откарана в болница в Австралия, където Ханкс е снимал филм и всеки, който е влязъл в контакт с двойката по време на престоя си в Австралия, е поставен под карантина.

Куриленко наскоро приключи снимките на предстоящия си филм “The Bay Of Silence”, но все още не е ясно дали някой друг, който е бил в близък контакт с нея, ще трябва да бъде поставен под карантина в резултат на положителния ѝ тест.

Актрисата Олга Куриленко разкри, че е заразена с коронавирус (снимки)

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции