<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57110" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал на на...

Брак за трима: Мъж се ожени за две жени едновременно (видео)

29 Февруари 2020
0 706

В България многоженството може и да е незаконно, но светът е голям и възможност да сключиш брак с двама души едновременно дебне отвсякъде. Точно това са направили един мъж и две жени от Лос Анджелис, съобщава DailyMail.

 

Тройката Джими, Чача и Съмър се венчали в края на миналата година. И макар бракът да не е законен, тримата като че ли не отдават много значение на тази дреболия.

 

Първоначално тройката е двойка. Джими и Чача се запознават докато са ученици през 2009 г. Било любов от пръв поглед, твърдят те. Три години по-късно се запознали със Съмър и отнов пламнала любов. И този път – взаимна.

 

Така се стигнало до сватбата през 2019 г. Година по-рано връзката им станала сериозна. Тогава започнали да обсъждат съвместен живот и деца. Джими паднал на коляно и предложил брака на двете млади жени. И двете били облечени в бели рокли и поканили семействата си на церемонията. Близките на Джими обаче не били никак доволни от развитието на събитията и отказали да присъстват.

 

Нетрадиционното семейство е успяло да си купи и къща. Оказва се обаче, че трима може и да се достатъчни. Чача, Съмър и Джими казват, че са готови да приемат още една жена. И в момента я търсят.

 

“Ние всички харесваме жени и сме отворени към идеята. Целта ни е повече хора да научат за тази връзка. Макар тя да изглежда като табу, всъщност не е”, казват те.

 

Източник: DailyMail

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции