<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=42587" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха моще...

Валери Симеонов е убеден: Поведението ми е достойно

21 Ноември 2019
0 1287

Новоизбраният зам.-председател на парламента Валери Симеонов каза днес в кулоарите на парламента, че протестите срещу него са политически, пише Клуб Z.

 

Припомняме, че вчера симпатизанти на "Атака" излязоха на протест срещу назначението, а тази сутрин – майки на деца с увреждания. И докато първите не знаеха защо протестират, вторите са възмутени, че Симеонов заема отново висок пост, след като миналата година подаде оставка като вицепремиер заради грозни реплики по адрес на майките и техните "уж болни" деца.

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СТАНА ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА

 

"Няма да коментирам случай отпреди година. Мисля, че моето поведение беше достойно. За да не нося негативи на правителството, аз си подадох оставката", каза Симеонов пред журналисти.

 

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГРОЗНО ИЗКАЗВАНЕ ЗА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ

 

Според него бързо се забравя фактът, че като вицепремиер и той е бил фактор в изработката и приемането на промените на законодателството за децата с увреждания, които майките искаха.

 

В края на миналата година Валери Симеонов подаде оставка като вицепремиер след като близо месец майки на деца с увреждания настояваха той да бъде свален от поста си. Повод стана скандалното изказване на Симеонов, в което той ги нарече „кресливи жени“с „уж болни деца“.

 

Ние от gospodari.com тогава първи направихме публично достояние абсолютно неприемливия коментар, който отправи лидерът на НФСБ. Случката можете да си припомните от видеото горе.

 

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции