<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6770" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Стандарт"

08 Септември 2014
0 465

€300 000 носи Домо на Левски
Иво Иванов със "Златен скункс", стиска зъби

Защитникът на Левски Иво Иванов записа още една мъжка постъпка, след като в неделя намери сили да излезе и да играе в дербито срещу Славия. Той не се уплаши от екип на "Господари на ефира" и прие наградата "Златен скункс". Тя му беше връчена заради автогола, който си вкара срещу Лил. Иво е вторият играч на "сините", който запълни времето на предаването за последните дни. Преди него "скункс" получи и Гара Дембеле. "Господарите" се заядоха с нападателя, задето дръпна съдията на мача с Локо (Пд).
Джакпот от 300 000 евро чакат в Левски. Парите ще влязат в касата на "сините", ако Валери Домовчийски продължи да прави фурор с екипа на Херта.
Берлинчани ще трябва да се бръкнат заради клауза в договора между двата клуба. Тя ще влезе в сила, ако Валери запише участие в още пет мача на "Старата госпожа".
Освен от Германия, на "Герена" чакат пари и от Украйна. Металург (Донецк) трябва да преведе последен транш за Зе Соарес. Все още обаче не е ясно кога Левски ще види парите от трансфера на Емил Ангелов от Литекс в Денизли.
Междувременно ръководството наложи на играчите медийно ембарго. Футболистите ще говорят единствено след мач.
Агитката пък продължава да пълни рейс след рейс за гостуването на Гент. "Места има още, но хората трябва да побързат", обяви Владимир Владимиров.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни