<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6846" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "Телеграф"

08 Септември 2014
0 65

Господарите се махат от bTV
Пускат на тяхно място “Двама мъже и половина”

Хитовите предавания “Господари на ефира” и “Пълна лудница” се махат от  ефира на bTV. Продуцентите от “Глобал вижън” са прекратили  взаимоотношенията си с медията и двете продукции вече няма да се  излъчват в телевизионните и интернет канали на bTV. “Другата седмица ще  разкрием всичко около нашето напускане. Отдавна имаме предложения от  всички възможни телевизии, тъй като договорът ни с bTV изтича през  лятото, но ще обявим къде ще отидем по-нататък ”, разкри Магърдич  Халваджиян.
Отношения
“До това се стигна, след като bTV официално изиска от “Глобал вижън”
дължимата по договорите прецизност в отношенията между двете страни, а  от своя страна продуцентската компания пожела да прекрати предсрочно  тези взаимоотношения”, разкриха вчера от екипа на медията. От bTV  разкриват още, че рейтингът на “Господари на ефира” е спаднал с 28% за  изминалото шестмесечие спрямо периода октомври 2009 – март 2010, когато  предаването стартира в ефира на bTV. По този начин са се увеличили  финансовите ангажименти на медията по отношение на предаванията.
“Въпреки огромните инвестиции, които bTV Media Group направи в  предаванията “Господари на ефира” и “Пълна лудница” през последните  няколко години, колегите от “Глобал вижън” предпочетоха да прекратят  взаимоотношенията си с медията”, допълват още те.
Двете хитови предавания веднага бяха заместени със сериала “Двама мъже  и половина”. Всеки делничен ден от 16,30 часа ще се излъчват епизодите  от седми сезон на сагата, а повторенията ще се дават от 23,30 часа.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни