<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6766" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вестник "24 часа"

08 Септември 2014
0 137

“Господари на ефира” плашат с камера бандити

“Всички престъпници в България да се чувстват застрашени, защото не знаят кога ще бъдат заснети от нашите камери”, предупреди Джуди Халваджиян, продуцентът на “Господари на ефира”.
    Едно от най-популярните предавания си поставя все по-амбициозни цели в преследването и разобличаването на хора или групи от хора, които си мислят, че са по-големи от закона.
    “Така е и в италианския оригинал Striscia la Notizia – гафовете на медиите и смешките заемат една трета от предаването. Останалата част са разкрития”, обясни продуцентът.
    До края на седмицата шоуто ще покаже още подробности около скандала с пловдивския гинеколог. Случаят бе разкрит именно от “Господари на ефира”, след което за него писаха почти всички медии.
    Предаването ще покаже как репортерът Илиян Велков изненадва Вътю Вълчев в мазето кабинет заедно с представители на РИОКОЗ и Криминална полиция.
Точно тази проверка на компетентни органи доведе до ареста на гинеколога. Срещу него е повдигнато обвинение, че от 2009-а насам е умъртвил плода на 5 бременни жени извън акредитирано лечебно заведение, което се наказва от закона с до 8 години лишаване от свобода.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни