<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=70911" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Германия са...

Германски нудист гони диво прасе, което му задигна лаптопа (снимки)

08 Август 2020
0 17913

Плажуващ германски нудист подгони диво прасе край брега на Дяволското езеро недалеч от Потсдам до Берлин, след като животното му отмъкнало лаптопа, пише The Guardian.

Снимките от веселата гонитба бързо се разпространиха в интернет, а фотографът, уловил момента заяви, че неизвестният мъж дал съгласието си да бъдат показани.

Германски нудист гони диво прасе, което му задигна лаптопа (снимки)

“Природата отвръща на удара”, написа Адел Ландауер във Facebook. „Показах на човека снимките, той се разсмя от сърце и ми даде разрешение да ги разпространя публично.“

Човекът се бил изложил на слънчеви бани на брега на езерото, западно от германската столица – съвсем легална и популярна практика за много столичани, когато стадо от диви прасета преминало наблизо и отмъкнало жълта пазарска торба, надявайки се на храна, а в действителност вътре бил персоналният компютър на жертвата.

Това според Адел била причината мъжът “да даде всичко от себе си” в преследването на дивеча.

Бягството на глигана било забавено от изпречила се на пътя му картонена кутия. Тогава преследвачът плеснал с ръце и ударил с пръчка в земята, което накарало животното да пусне торбата.

Германски нудист гони диво прасе, което му задигна лаптопа (снимки)

“Всички дружно го аплодирахме, когато тръгна да се връща към гората”, отбелязва свидетел на сцената.

Дивите прасета са все по-честа гледка на това място, твърдят хората. Присъствието им особено се забелязва напоследък, когато мерките за справяне с разпространението на Covid-19 наложиха на хората да си останат по домовете.

Германски нудист гони диво прасе, което му задигна лаптопа (снимки)

“Препоръчванме на хората да не се паникьосват в подобни случаи”, заяви омбудсманът на Берлин Дерек Екхлерт. “Трябва да се стремим да избягваме нараняванията и да имаме предвид, че животните са свикнали с хората”, допълни той.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции