<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6562" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ГИНЕКОЛОГ АРЕСТУВАН СЛЕД НАМЕСА НА “ГОСПОДАРИТЕ”

08 Септември 2014
0 275

По сигнал на “Господари на Ефира” бе разобличена съмнителна практика – най-вероятно са извършвани незаконни аборти, включително и на малолетни! Скандалните кадри са заснети в гр. Пловдив от репортера на предаването,  където д-р Вътю Вълчев вероятно е извършвал нелегалната практика без знанието на родителите на непълнолетните, като за целта трябвало само да си заплатиш 200 лева. След намесата на “Господари на Ефира” случаят достигна до криминална полиция и до РИОКОЗ – Пловдив и след адекватна тяхна намеса, в крайна сметка се стигна до арестуването на гинеколога Вълчев. Наложена му е мярка за неотклонение “Задържане под стража“.  Срещу него е повдигнатото обвинение, че от 2009-та насам е умъртвил плода на 5 бременни жени извън акредитирано лечебно заведение.

Повече информация и подробности ще разберем в поредицата от репортажи на “Господари на Ефира”. Първият репортаж от града под тепетата ще бъде излъчен в понеделник – 8 Ноември 2010г.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции