<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6594" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА“ СЕ ЗАВРЪЩАТ С НОВО ЧЕТИРИНОГО И СПЕЦИАЛНИ БЛИЦ ИНТЕРВЮТА ЗА ИЗБОРИТЕ

08 Септември 2014
0 304

На 19-ти септември от 23:30 часа, ефирът отново ще има своите „Господари“, защото хитовото телевизионно шоу „Господари на ефира“ започва поредния си сезон. По традиция от последните години стартовата  двойка е в състав Димитър Рачков и Мария Игнатова, плюс нов четириног ко-водещ. Какво ще е кученцето ще разберем в първия брой в понеделник. През първата седмица освен всичко останало ще се посмеем и със специална селекция от летните телевизионни гафове из българските телевизии.

Продуцентът на предаването Джуди Халваджиян сподели че се готвят и ексклузивни предизборни издания на култовата рубрика „Блиц – две в едно“, където един срещу друг на въпросите ще отговарят кандидат-президенти и кандидат-кметовете на по-големите градове. Това ще разбие хегемонията на класическите предизборни диспути, които сме свикнали да гледаме от години и ще ни предостави уникалната възможност да чуем директните паралелни отговори на опонентите по наболели обществени и политически проблеми.  

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции