<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=6581" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ДВОЕН ПРАЗНИК ЗА „ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” – ОСМИ РОЖДЕН ДЕН И ПРИЗНАТЕЛНА НАГРАДА

08 Септември 2014
0 121

Предаването „Господари на ефира” и продуцентът му Джуди Халваджиян бяха отличени със специалната годишна награда на Гражданско сдружение „Видовден”. По щастлива случайност церемонията по връчването на „Видко” за 2010 в категорията „Работа в полза на гражданите” ще се състои точно на Рождения ден на Господарите. 

На 31 март се навършиха цели 8 години от началото на култовото предаване. Така че, тази награда идва съвсем навреме и като още един повод за празнуване А осмицата в случая е повече от символична, тъй като според някои тълкувания тя е символ на справедливостта, към която се стремят и ще продължават да се стремят репортажите на „Господари на ефира”. 

За тези 8 години и водещите на предаването станаха 8. А Адреналинките, за съжаление на част от мъжката аудитория – само 7. Броят на излъчените предавания е над 1500, а на репортажите – повече от 1400. Стотина „Златни скункса” красят етажерките на най-сгафилите личности в България.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции