<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=36421" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Дете бе жестоко нахапано от куче пред очите на дядо си

08 Април 2019
0 2286

Пореден шокиращ случай на нападение на животно над дете. 8-годишно момченце бе жестоко нахапано от куче в плевенското село Биволаре.

 

 

Според очевидци, кучето се разхождало съвсем спокойно по улиците на селото. Неговата порода е канадски вълк.

 

 

Рачо Стефанов, дядо на нападнатото дете, също видял инцидента. Той първоначално не е разбрал, че внукът му е в беда, помислил, че си играе с кучето.

 

 

"Кучето го свали и започна ужасно да го хапе, беше много страшно. Кучето избяга като дойде стопанката. Детето беше нахапано по ръцете, корема, краката", каза още Стефанов.

 

 

Бабата на момчето допълни, че четириногото стои отвързано в двора и често лае по преминаващите по улицата хора. Анета Стефанова заяви, че не за първи път кучета на въпросните стопани нападат хора от селото.

 

 

"Стопанката беше много притеснена, видях я в Бърза помощ, носеше документи на кучето, което се оказа с изтекли ваксини. Оказа съдействие, но това не я оправдава – не може това куче да се движи без каишка и намордник", заяви бащата на детето Явор Китов.

 

 

Стопанката на агресивното куче отказаха да застане пред камера, но обясни, че твърдо застава зад кучето си и каквото има да каже – ще го направи в съда.

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции