<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=29993" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дани Йордано...

Ето какво казаха част от замесените лица в скандалната обществена поръчка в Червен бряг

08 Май 2018
0 15413

Скъпи приятели, в поредица от репортажи ви показахме как кметът на Червен бряг Данаил Вълов всяка година дава обществена поръчка на счетоводителката на семейната му фирма Цецка Илиева. Репортерът ни Дани Йорданов се опита да говори с кмета, за да го попита защо обществената поръчка се печели от негови хора, но кметът не просто не отговори, но и избяга с колата си като направи леко ПТП и за малко не рани репортера ни.

 

 

Ние го проследихме до адреса на семейната му фирма. Там ни посрещнаха няколко господа, които се опитаха да ни изгонят по най-нелепия начин. Те пяха "Шушана" и дърпаха оператора и репортера ни.

 

КАК СЕ РАЗДАВАТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ В ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ?

 

БЯСНО ПАЗЕНЕ НА КМЕТА НА ЧЕРВЕН БРЯГ – ДЪРПАНЕ, ВИКОВЕ И ШУШАНА

 

На сесия на общинския съвет в Червен бряг успяхме да говорим с няколко от замесените лица.

 

"Не ме занимавайте. Не дължа на вас отговори. Вие нормални ли сте?", това са част от нещата, които ни каза Светослав Георгиев, зам.-кмет, одобрил с подписа си съмнителната обществена поръчка.

 

"От тази процедура аз не съм откраднал нищо, за да ме е срам.", каза Явор Бакърджиев, общински съветник и шурей на зам.-кмета К. Влахов.

 

Успяхме да разменим няколко думи и с кмета Данаил Вълов, който каза, че ще говори с нас, след като прокуратурата се произнесе по инцидента, при който той едва не прегази репортера ни.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции