<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56311" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Английският ...

Забраниха реклама за продукти след раждане по време на „Оскарите“, била твърде „реалистична“ (видео)

10 Февруари 2020
0 4475

Реклама, изобразяваща болката и проблемите на току що родила майка, беше забранена за излъчване по време на наградите „Оскар“, защото била „твърде реалистична“.

 

 

ЗАБРАНИХА РЕКЛАМИ НА VOLKSWAGEN И PHILADELPHIА, ЗАЩОТО НАСЪРЧАВАЛИ ВРЕДНИ ПОЛОВИ СТЕРЕОТИПИ (ВИДЕО)

 

 

Въпросното видео  на компанията „Frida Mom“, предлагаща различни продукти за жени след раждането показва майка, измъчвана от хемороиди в тоалетната, докато бебето ѝ плаче на заден план, пише UNILAD. Въпреки, че реклaмата не показва насилие или оръжия, няма политически или сексуален характер, не съдържа религиозна или расова омраза, видеото било отхвърлено от телевизия ABC, която излъчи наградите.

 

 

Забраниха реклама за продукти след раждане по време на „Оскарите“, била твърде „реалистична“ (видео)

 

 

 

„Ние правим продукти, които помагат на жените да се възстановят след раждането”, коментираха от компанията. Въпреки, че не е излъчена по време на церемонията, рекламата вече има повече от 1,1 милиона гледания в YouTube. Можете да я видите тук:

 

 

 

 

 

 

Много жени по света подкрепиха компанията и коментираха, че болката и проблемите на жените не бива да са забранени теми. Много потребители критикуват „Оскарите“, че не показват истинския живот, въпреки че уж са ангажирани със социални теми.

 

 

Източник: UNILAD

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции