<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=45838" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мръсният въз...

Какво има във въздуха на София (видео)

11 Декември 2019
0 1952

Коментарът на Господарите:

 

Близо година след като алармирахме и показахме как внесени като дрехи втора употреба парцали се продават, за да бъдат използвани за отопление, София отново потъна с дни в гъста мъгла.

 

Мъгли винаги е имало и винаги ще има, въпросът е какво точно съдържа всяка една от тях. А това, което се носи из мъглата на София (и не само) заради горенето на дрехи, обувки и всякакви синтетични материали, е меко казано вредно за здравето!

 

Това, че складове в Евросъюза правят сериозни намаления на нашите фирми при изкупуването на първо и второ качество дрехи втора употреба, които са годни за носене, при условие, че вземат голямо количество от преоценените парцали квалифицирани като „отпадък”, е факт. В Европа унищожаването на този отпадък е доста скъпо и изнасянето му в друга държава е чиста далавера за собственика му.

 

МРЪСНИЯТ ВЪЗДУХ НА СОФИЯ СТАНА ЛАЙТМОТИВ НА МОДЕРНИЯ ГРАДСКИ ФОЛКЛОР (ВИДЕО)

 

След като вземат намалението за годните дрехи, отнасяйки и преоценените, на родна земя нашите „бизнесмени” продават този синтетичен боклук за отопление и реализират още една печалба. На кого му пука за въздуха!

 

За съжаление по подобен начин действат и големите пещи, които работят с горене, като някои ТЕЦ-ове, които взимат пари от европейски фирми, за да ги отърват от големи количества промишлен боклук, докарват го в България, изгарят го, а на всичкото отгоре печелят и от отделената енергия, която се продава като отопление на гражданите.

 

И бизнеса сит, и гражданите минали тънко, а въздуха да го диша някой друг!

 

НЕНО ДИМОВ: ДА СЕ АДАПТИРАМЕ, ВМЕСТО ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ (ВИДЕО)

 

Както ни посъветва министърът на екологията, околната среда, водите, дъждовете, въздуха и вятъра Нено Димов, вместо да се борим срещу замърсяването – „Да се адаптираме”!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции