<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=18376" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шокиращи кад...

Наш репортер разкрива схема за издаване на здравни документи без преглед

07 Юли 2015
0 14776

Репортерът на Господари на ефира Стойчо Иванов излови схема с нерегламентираното издаване на здравни документи в Бургас. Няколко скрити камери и капан за измамниците бяха нужни, за да стане ясна схемата в детайли.

 

Нередностите се крият в това, че без нужния преглед се издават медицински документи на всякакви хора точно в сезона, когато ресторантите по Черноморието набират персонал за кухня, като така се слага на карта здравето на хиляди почиващи на морето ни туристи. Дори и болен може да вземе документ, че е напълно здрав срещу съответната сума.

 

"Зад едни нищо и никакви 15-20 лева се крие опасност от избухване на зарази, които хем биха съсипали почивката на пострадалите, хем не са добра реклама за родния летен туризъм", коментира чаровната водеща на Господари на ефира Мария Игнатова.

 

"А аз се чудя защо всеки път, в който отида на нашето Черноморие, и ме срязва корема", коментира пък другият водещ Румен Угрински.

 

Вижте още:

 

ФАЛШИВ ЛЕКАР

ФАЛШИВ ЛЕКАР 2

ФАЛШИВ ЛЕКАР 3

ФАЛШИВ ЛЕКАР 4

ФАЛШИВ ЛЕКАР 5

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции