<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=58912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ОЧАКВАЙТЕ НА ЖИВО ВЪВ ФЕЙСБУК: Доц. д-р Мангъров отговаря на вашите въпроси за коронавируса

20 Март 2020
0 6642

Скъпи приятели, в събота (21.03) от 16:00 часа, ние от “Господарите” ще ви дадем възможността на живо да зададете въпросите, които ви вълнуват относно коронавируса към доц. д-р Атанас Мангъров – началник на Детското отделение в Инфекциозната болница в София.

Един от най-активните през последните дни медицински специалисти ще бъде на ваше разположение на нашата Фейсбук страница в късния следобед в събота, за да отговори на колкото се може повече въпроси за новия вирус. Очакваме ви на живо!


Кой е доц. д-р Атанас Мангъров?

Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД – София, Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина. Доц. Мангъров е завършил ВМИ „И.П.Павлов” – Пловдив през 1982 г. Той е специалист по инфекциозни болести от 1988 г. и по детски болести от 1993 г. Научните му интереси са в областта на съвременната рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческа и ранна детска възраст. На тази тема защитава дисертация през 1991 г.

През последните дни пред много медии той представи своите остри критики относно цялостното възприемане на COVID-19, както и мерките, които държавата предприема с цел да ограничи разпространението му в страната.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции