<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=63397" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Катастрофата...

Пешеходец се размина на косъм да бъде пометен от изхвърчало от пътя “Ауди” (видео и снимки)

07 Май 2020
0 8226

Шокиращи кадри от видеонаблюдение показват момента, в който пешеходец успява да избегне на сантиметри връхлитаща го кола, чийто шофьор е изгубил контрол, пише Unilad.

Пешеходец се размина на косъм да бъде пометен от изхвърчало от пътя &#8220;Ауди&#8221; (видео и снимки)

Видеото, за което се твърди, че е заснето в Йоркшир, Англия, показва как черен автомобил изпреварва товарен камион, но закача каросерията и се преобръща в движение, отскачайки на няколко пъти от асфалта. Минаващ наблизо пешеходец с пазарска торба бива застигнат от летящия 2-тонен автомобил „Ауди” и като по чудо остава незасегнат от връхлищата кола.

Пешеходец се размина на косъм да бъде пометен от изхвърчало от пътя &#8220;Ауди&#8221; (видео и снимки)

След като автомобилът се приземява очукан и смачкан край паркираните наблизо коли, пешеходецът и шофьорът на камиона бързат да се притекат на помощ на водача и спътниците му. От записа се вижда протегната ръка от мястото до шофьора.

Пешеходец се размина на косъм да бъде пометен от изхвърчало от пътя &#8220;Ауди&#8221; (видео и снимки)

Видеото бе споделено във Facebook група за автопроизшествия и както може да се предположи мнозинството от коментарите бяха безжалостни към необмислената маневра на изпреварващия шофьор на „Ауди”-то.

Мъж оцелява по чудо в тежка катастрофа (ВИДЕО)

Все пак се намериха и такива, които да отчетат невероятния късмет на пешеходеца, който остана невредим при ужасяващия инцидент.

Мъж оцеля, след като скочи от 23-метров мост, за да не бъде блъснат от камион (снимки)

„Човекът с пазарската торба извади късмет”, коментира потребител. А друг добави:

„Надявам се, че пешеходецът е останал невредим, както и че шофьорът е бил сложил предпазен колан. Дано никога повече не прави това в целия си глупав живот.”

Източник: Unilad

Видео: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции