<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24418" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Появи се нов ...

Потресаващият разказ на едно дете, което е отведено насилствено от дома си (ВИДЕО)

16 Декември 2016
0 15557

През октомври тази година три момченца биват отведени насилствено от дома им в Разград. Дълго време техният баща не знае къде са. Близнаците Данаил и Стоян са изкарани с полиция, а брат им Тодор е причакан от униформени, които са казали, че ще го заведат при баща му, но след това и той е откаран при останалите.

 

От този момент всички опити на баща им да си ги върне, се оказват неуспешни. Оказва се, че децата са настанени в кризисен  център в Русе. Те са отделени от родителите си на базата на твърдения, че в дома им са свидетели на насилие. Майка им и баща им взаимно се обвиняват в насилие над другия.  Децата обаче са категорични, че не са ставали свидетели на подобни деяния. Факт е обаче, че майката на децата ги изоставя и за тях в последно време се грижели бащата и бабата.

 

ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ ЗА ДЕТЕ В РИСК, ЧИНОВНИЦИТЕ СЕ ОПРАВДАВАТ С РАБОТНО ВРЕМЕ

 

Два месеца по-късно Тодор успява да разкаже пред обществото какво точно се е случило. Записът е направен от Свилен Стоев, който любезно предостави видеото на "Господари на ефира". В него детето разказва, че още в началото е бил преместен в друг център и не е виждал братята си. Телефонът му е бил отнет, а служителите от центъра го тормозели и се държали зле. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции