<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=24417" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Airbus отваря за...

Появи се нов клип с подло нападение над жена (ВИДЕО)

16 Декември 2016
0 28972

След бруталното блъскане на млада германка по стълбите в берлинското метро, в което участва Светослав Стойков от варненското циганско гето "Максуда", в интернет се появи нов клип с нападение над жена.

 

На кадрите се вижда как мъж с качулка се приближава до две жени и рита силното едната от тях в гръб, след което тя изхвърча на няколко метра и пада на земята.

 

Извършителят побягва заедно с друг мъж с качулка, който се мярка за секунда във видеото. Лицата и на двамата не се виждат.

 

Нападението е извършено на оживено и осветено място, приличащо на метростанция или търговски център. Наоколо има и други минувачи.

 

24-секундният клип е споделен в канала на DER Politiker News в Youtube със заглавието „Мигрант рита жена в гръб Част 2”.

 

Посочва се, че престъплението е извършено в Холандия, показа проверка на Дарик.

 

Краткото видео вероятно е заснет от приятел на нападателя, тъй като камерата се движи плътно след него и следи приближаването му към набелязаната жертва. Когато тя пада на земята се чуват одобрителни крясъци, след което записът прекъсва.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции