<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=23122" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ученички зас...

Пребитата ученичка от свои връстнички във Враца не е подала жалба в полицията

18 Август 2016
0 65822

Момичетата, които заснеха и пуснаха в интернет как бият връстничка във Враца, са идентифицирани от полицията. Те са на 15 и 16-годишна възраст, пише регионалният сайт "Зов нюз". Потърпевшата не е подала сигнал или жалба.

 

УЧЕНИЧКИ ЗАСНЕХА КАК ПРЕБИВАТ И УНИЖАВАТ СВОЯ ВРЪСТНИЧКА ВЪВ ВРАЦА (ВИДЕО 18+)

 

Вчера три момичета (без малтретираното момиче) са били заедно с родителите си в Районното управление във Враца, където са били разпитани. За момента не е напълно ясно какво е провокирало агресията. Според събраните до момента данни, в късния следобед във вторник 4-те непълнолетни момичета с автомобил са отишли в района на полигона на Врачанския затвор. Там две от тях нападнали една от връстничките си, а третото момиче заснело с телефона боя и качило клипа в интернет, за да се похвали.

 

Полицията във Враца е уведомила за случая Агенцията за закрила на детето, Общинската комисия за борба с противообществени прояви при малолетни и Регионалният инспекторат на Просветното министерство.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции