<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32098" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Директор на п...

Проверки и глоби след разследване на схема за психотестове за шофьори

04 Октомври 2018
0 7537

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” е започнала проверки след разследване на „Господари на ефира” за това как се манипулират психотестове за професионални шофоьори. Това заяви шефът на институцията Бойко Рановски.

 

 

„Виждаме, че има пропуски в някои от етапите, които водят до издаване на свидетелство за управление, което е много опасно и много рисково за всички нас като участници в движението. Тече проверка на лицето, което е получило разрешение за провеждане на психологични изследвания. Ще бъдат иззети документи за над 50 лица, които са минали псилогическо изследване в тази лаборатория, показаната от вас”, каза Рановски.

 

Той допълни, че има съмнения за това как се оформяни документите в тази лаборатория, за което ще бъде уведомено МВР.

 

 

„На база на извършената проверка, на база на това, което показахте във вашите репортажи, разрешението за извършване на такава дейност ще бъде отнето на лабораторията, а психоложката ще бъде заличена от регистъра на лицата, имащи право да извършват такива изследвания”, обясни още Рановски.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции