<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=32693" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Викторио Але...

Според педиатър бебенцето от скандалното видео било недохранвано

02 Ноември 2018
0 15266

Явно е имало проблем с майката още при раждането. Всички знаем, че след като родилка бъде изписана бива посещавана от експерт, който вижда в каква среда се отглежда бебето. Това заяви психологът Младен Владимиров в сутрешния блок на Нова телевизия, по повод видеоклип в социалните мрежи,  показващ пияни жени, разнасящи голо на студа бебе. 

 

Д-р Кръстина Маноилова, педиатърът прегледал и погрижил се за момиченцето заяви, че изследванията на бебето показали ниска кръвна захар, което е сигнал за недохранване. Майката на бебето дори не е знаела кога е рождената му дата. 

 

"Крайно време е да имаме единен стандарт какво е отговорен родител. Защото тази майка също се води отговорен родител според "Социалните" в Лозенец", каза още той.

 

"Оказва се, че детето е било недохранвано, майката не го е и кърмила, което е основно за изгражднето на имунитет. Деца раждат деца. Трябва да има подготовка на майките. Социалната работа е много важна в този случай", коментира Огнян Исаев от Ромския образователен фонд. 

 

"Социалното подпомагане се свежда само до даване на пари, тогава каквито и закони да се напишат, ще продължаваме да виждаме такива случаи", завърши психологът Младен Владимиров. 

 

Източник: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции