<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56644" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пилот от амер...

Бойко Борисов обяви: Ако преизберат Тръмп, падат визите (видео и снимки)

15 Февруари 2020
0 2561

Ако президентът на САЩ Доналд Тръмп бъде преизбран за втори мандат през ноември, визите за българи в САЩ ще паднат, пише ClubZ.

 

 

Това прогнозира министър-председателят Бойко Борисов пред български журналисти през втория ден на международната конференция по сигурността в Мюнхен, където той участва.

 

 

Бойко Борисов обяви: Ако преизберат Тръмп, падат визите (видео и снимки)

 

 

“Президентът Тръмп пое ангажимент. Да видим как ще се развият изборите в САЩ. Ако той бъде преизбран, със сигурност процесът със свалянето на визите ще го довършим докрай. Просто пое мъжка дума. Неслучайно в момента изпраща хора на най-високите си позиции в тази сфера”, каза Борисов.

 

 

Той подчерта, че вече втора година с Канада нямаме никакъв проблем по този въпрос.

 

 

Коментирайки балкански теми, Борисов заяви, че България е готова да инвестира веднага в трети мост на река Дунав. Борисов изрази известно огорчение, че държавните лидери от Западните Балкани не оценяват важността на сегашния момент за интеграцията им в ЕС, но е оптимист за бъдещето на региона.

 

 

Той обяви и че заедно с премиера на германската провинция Бавария Маркус Зьодер започва организацията на голям бизнес форум през май.

 

 

По-рано днес Борисов се срещна с президента на Молдова Игор Додон и с премиерите на Армения Никол Пашинян и на Косово Албин Курти. Той разговаря и с председателя на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.

 

 

НАНСИ ПЕЛОСИ СКЪСА РЕЧТА НА ТРЪМП ПО ВРЕМЕ НА ГОДИШНОТО МУ ОБРЪЩЕНИЕ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Източник: ClubZ.

Видео и снимки: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции