<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=56537" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдят шофьор ...

Вижте как реагират руснаци, когато видят портрет на Путин насаме (видео)

14 Февруари 2020
0 18058

Блогър предизика руснаци да покажат какво наистина мислят за Владимир Путин, като постави скрита камера и портрет на руския президент в асансьор.

 

Башир Дохов прикрепил портрета към стената на асансьора в московски жилищен блок и записал шокираните реакции на хората, които влизали в асансьора.

 

Въпреки официалния 69-процентов рейтинг на одобрение на Путин, повечето коментари на хората във видеото са негативни.

 

Блогърът обаче не смята, че видеото му, което доби популярност в социалните медии, ще му създаде проблеми с руските власти.

 

 РУСИЯ СЛЕД ПУТИН: ТРИ СЦЕНАРИЯ

 

„Все още никой от прокуратурата или следствения комитет не ме е търсил… всъщност, не вярвам, че ще имам проблеми”, каза той.

 

Попитан за възгледите на руснаците относно Путин,  той отговори, че те са главно отрицателни и значително по-лоши отпреди година, а реакциите във видеото ясно го показват.

 

Путин оглавява Русия като президент или премиер вече 20 години – от 2000 г. насам и спечели близо 77% от гласовете при последната си победа на изборите през 2018 г.

 

 20 ГОДИНИ НА ВЛАСТ: ЗАЩО ПУТИН ИЗГЛЕЖДА НЕСМЕНЯЕМ

 

Въпреки това подкрепата за него в Москва не е толкова силна, тъй като избирателите нанесоха тежко поражение на неговата партия по време на местните избори миналата година.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции