<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57316" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ядосан шофьо...

Вегани активисти отделиха кокошки от петли, за да ги „спасят от изнасилване“ (видео)

08 Март 2020
0 16830

Двама вегани активисти отделиха кокошки от петли във ферма , за да ги „спасят от изнасилване“. Куриозният случай беше заснет и споделен в испанската веганска група „Almas Veganas“ от североизточния испански регион Каталуния,  пише Daily Mail.

 

 

ВЕГАНИ ЩУРМУВАХА МЕСАРСКИ МАГАЗИН (ВИДЕО)

 

 

Видеото в Туитър вече е гледано повече от 570 000 пъти.

 

 

Вегани активисти отделиха кокошки от петли, за да ги „спасят от изнасилване“ (видео)

 

Антививистите смятат, че животните не са по-различни от хората и че женските трябва да имат избор в своите сексуални контакти и партньори. Според тях всеки индивид трябва свободно да може да избере своята сексуалност или да определи сам себе си, без да се страхува.

 

 

На кадрите се вижда как двамата активисти чупят яйца в земята, защото „те принадлежали на кокошките“. „Кокошките често се опитват да избягат от петлите. Те понякога получават сериозни наранявания от ноктите и клюновете на петлите“, казват още веганите. Според тях кокошките са „генетично модифицирани, за да снасят повече яйца“. Яденето на животни е фашистко “, смятат още активистите.

 

 

Вегани активисти отделиха кокошки от петли, за да ги „спасят от изнасилване“ (видео)

 

 

След като видеото предизвика вълна от негативни коментари и шеги в мрежата, веганите обясниха:  „Знаехме, че ще ни се подиграват, но искахме да използваме социалните мрежи, за да разпространим посланието си“.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Dimitar Enchev

    09 Март 2020

    Ok

Реакции