<iframe width="560" height="315" src="https://dev.gospodari.com/embed-2?id=57266" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вино вместо в...

Десетина полицаи ритат брутално невъоръжен мъж, който стои с вдигнати ръце (видео 18+)

06 Март 2020
0 569

Полицейското управление на Ню Йорк започна вътрешно разследване, след като в социалните мрежи бяха публикувани шокиращи кадри от брутален арест на чернокож мъж. На кадрите се вижда как десетина полицаи се нахвърлят и започват да бият мъжът, който не е въоръжен, не оказва съпротива и дори е вдигнал ръцете си и пита какво престъпление и извършил.

 

 

ПОЛИЦАЙ ОТ СЛИВНИЦА НАЛАГА С ЮМРУЦИ МЛАДЕЖ ПРИ ПРОВЕРКА НА УЛИЦАТА (ВИДЕО)

 

 

Десетина полицаи ритат брутално невъоръжен мъж, който стои с вдигнати ръце (видео 18+)  Десетина полицаи ритат брутално невъоръжен мъж, който стои с вдигнати ръце (видео 18+)

 

 

Мъжът, идентифициран по-късно като Винс Картър, многократно пита полицая какво е направил, но униформеният просто повтаря, че е извършил престъпление. На кадрите се вижда, че Картър е вдигнал ръце, държейки мобилния си телефон, а служителят го притиска към стената. „Нямам оръжие в мен“, казва Картър с все още вдигнати ръце. Двамата продължават да спорят, когато изненадващо група униформени се приближават по улицата и повалят мъжа на земята.

 

 

Десетина полицаи ритат брутално невъоръжен мъж, който стои с вдигнати ръце (видео 18+)

 

 

Картър крещи, докато полицаите го блъскат, удрят и ритат.

 

 

В изявление пред DailyMail говорителят на полицията Дениз Морони заяви, че офицерите са патрулирали в района, когато „забелязали двама мъже в парка да пушат марихуана“. Според органите на реда Картър е оказал съпротива при ареста.

 

 

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции